mr Christiaan Swarts

Mr J.P.H.C. (Christiaan) Swarts studeerde Nederlands recht, richting bedrijfsrecht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien werkt hij als zodanig, aanvankelijk voor een advocatenkantoor in Utrecht en sinds 2009 met zijn eigen praktijk.

Mr Swarts staat cliënten bij uit het midden- en kleinbedrijf, alsmede particulieren voor advies en procedures in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder handelsrecht (contractenrecht; beslag- en executie, incasso); huurrecht en ook familierecht. In deze rechtsgebieden heeft hij ruime ervaring en gespecialiseerde kennis opgedaan. Hierdoor heeft mr Swarts zich ontwikkeld tot een multidisciplinair proces- en adviesadvocaat die van aanpakken weet en begrijpt wat zijn cliënten beweegt.

In 2008 legde hij met goed gevolg examen af in de specialisatieopleiding “Informaticarecht (ICT / IT-recht, en auteursrecht)” van de Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA) / Grotius Academie. Eveneens is mr Swarts lid van de VIA, de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zich de hierna genoemde advocaat op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: mr. J.P.H.C. Swarts staat geregistreerd op [hoofd- (en sub) rechtsgebieden]: Algemene praktijk Burgerlijk recht – Personen- en Familierecht – Personen- en Familierecht Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen.

Missie

Mr Swarts legt de lat hoog, omdat de dienstverlening voor cliënten altijd beter kan. Beter in de zin van flexibeler, financieel voordeliger (mogelijkheid van vaste prijsafspraken voor bepaalde zaken, dan wel gunstig uurtarief); en persoonlijker (laagdrempelig, direct en betrokken).

Geen ellenlange juridische adviezen en betogen waar u niet op zit te wachten, geen omwegen indien niet noodzakelijk, maar met daadkracht en tact recht op het doel af.

Rechtsgebieden mr Swarts:

Referenties

Klik hier…

Contactgegevens:

T: 035 – 588 5335
M: 06 – 42099405
E: swarts@sdga.nl
L: LinkedIn Christiaan Swarts

Neem nu contact op met mr. Christiaan Swarts

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: swarts@sdga.nl

De rechtsgebieden van Swarts De Groen Advocaten.

Met de aan uw zaak te besteden tijd gaan wij zorgvuldig en efficiënt om. Wij houden van duidelijk taalgebruik. Voordat u uw zaak aan ons toevertrouwt maken wij met u heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen.


Erfrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ERFRECHT

Lees verder…

Huurrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

HUURRECHT

Lees verder…

Contracten-en-Consumentenrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

CONTRACTEN- & CONSUMENTENRECHT

Lees verder…

Arbeidsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ARBEIDSRECHT

Lees verder…

Incasso-en-Beslag-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

INCASSO & BESLAG

Lees verder…

Aansprakelijkheids-en-verzekeringsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

AANSPRAKELIJKHEIDS- & VERZEKERINGSRECHT

Lees verder…

Bestuursrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

BESTUURSRECHT

Lees verder…

Personen-en-Familierecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

PERSONEN- & FAMILIERECHT

Lees verder…

Bouwrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

VASTGOED- & BOUWRECHT

Lees verder…

Neem nu contact op met onze advocaten voor vrijblijvend advies.

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: info@sdga.nl