Juridisch probleem? Beter bel Soest!

Geen onzin, maar goede rechtshulp!

Met de aan uw zaak te besteden tijd gaan wij zorgvuldig en efficiënt om. Wij houden van duidelijk taalgebruik. Voordat u uw zaak aan ons toevertrouwt, maken wij met u heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen.

De advocaten Swarts en De Groen zullen u steeds een duidelijk beeld geven van uw juridische positie en denken mee aan de oplossing. Zij kijken daarbij niet alleen naar de juridisch kant van de zaak, maar ook naar de partijen en belangen achter de zaak.

Indien nodig voert Swarts De Groen Advocaten met u de procedure bij de rechtbank, gerechtshof of andere instantie. Mr Swarts en mr De Groen beschikken ieder over een zeer ruime proceservaring.

Een zaak valt vaak ook niet binnen het academisch kader van één rechtsgebied. Voor een goede rechtshulp is de kennis van meerdere rechtsgebieden essentieel. Door de krachten en onze kennis te bundelen kunnen wij onze cliënten nog beter bedienen. Bij de advocaten Swarts & De Groen is uw zaak in goede handen. U kunt weer vrij ademen.

Onze advocaten

Swarts De Groen Advocaten is de samenwerking tussen de drijvende krachten mr Christiaan Swarts en mr Hugo de Groen. Ieder met zijn eigen specialismen, maar beiden met meer dan een decennium aan (proces) ervaring in de juridische praktijk. Door de krachten te bundelen kunnen wij onze cliënten nog beter bedienen.

mr Christiaan Swarts

Geen omwegen indien niet noodzakelijk, maar met daadkracht en tact recht op het doel af.

Kom meer te weten over mr. Christiaan Swarts…

mr Hugo de Groen

Vooral een snelle doorgronding van het rechtsprobleem én de spelende belangen is voor een advocaat essentieel. Uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Kom meer te weten over mr. Hugo de Groen…

Neem nu contact op met onze advocaten voor vrijblijvend advies.

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: info@sdga.nl

Juridisch probleem? Beter bel Soest!

Voor Swarts De Groen Advocaten staat de kwaliteit voorop en daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn. U kunt ons dan ook altijd bereiken en zullen uw e-mails snel beantwoorden. Bel geheel vrijblijvend ons kantoor: 035 – 588 5335. U krijgt dan direct een advocaat te spreken.

Ons kantoor te Soest is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot en met 17.30 uur. Afspraken buiten kantoortijden zijn in overleg mogelijk.

Buiten kantooruren en in het weekend kunt u ons uiteraard e-mailen en uw e-mails worden steeds direct gelezen. Voor onze cliënten zijn wij ook mobiel bereikbaar.

De rechtsgebieden van Swarts De Groen Advocaten.

Met de aan uw zaak te besteden tijd gaan wij zorgvuldig en efficiënt om. Wij houden van duidelijk taalgebruik. Voordat u uw zaak aan ons toevertrouwt maken wij met u heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen.


Erfrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ERFRECHT

Lees verder…

Huurrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

HUURRECHT

Lees verder…

Contracten-en-Consumentenrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

CONTRACTEN- & CONSUMENTENRECHT

Lees verder…

Arbeidsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ARBEIDSRECHT

Lees verder…

Incasso-en-Beslag-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

INCASSO & BESLAG

Lees verder…

Aansprakelijkheids-en-verzekeringsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

AANSPRAKELIJKHEIDS- & VERZEKERINGSRECHT

Lees verder…

Bestuursrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

BESTUURSRECHT

Lees verder…

Personen-en-Familierecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

PERSONEN- & FAMILIERECHT

Lees verder…

Bouwrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

VASTGOED- & BOUWRECHT

Lees verder…

Neem nu contact op met onze advocaten voor vrijblijvend advies.

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: info@sdga.nl