Geen onzin, maar goede rechtshulp

Referenties over onze advocaten

mr Christiaan Swarts

Geen omwegen indien niet noodzakelijk, maar met daadkracht en tact recht op het doel af.

Kom meer te weten over mr. Christiaan Swarts…

Afke Weidema | Credit Manager Plieger B.V. :

“Ik ken Christiaan Swarts als een vakbekwame advocaat die ons de afgelopen jaren naar volle tevredenheid in een verscheidenheid aan kwesties bijstaat. Zaken worden voortvarend en doortastend opgepakt, er wordt snel geschakeld en de bereikbaarheid is uitstekend. De communicatie met Christiaan verloopt altijd even duidelijk en soepel waardoor zaken op efficiënte wijze kunnen worden afgehandeld. Ik kan Christiaan iedere ondernemer als advocaat aanbevelen”.

mr. Ids van Oversteeg | Manager Financiën Plieger B.V. :

” Naast het incasso-traject is Christiaan Swarts tevens onze advocaat bij andere juridische vraagstukken binnen onze onderneming. Hierbij mogen wij steeds een beroep doen op zijn kunde en staat hij open voor onze wensen en argumenten. Er is sprake van een No-Nonsense communicatie die wij zeer op prijs stellen. Geen ellenlange wollige juridische betogen maar korte en bondige adviezen en brieven”.

Eric van Lingen | Algemeen Directeur Steencentrum-Utrecht B.V.:

“Christiaan Swarts is een bedreven advocaat met een sterk analytisch vermogen. De zaken waar ik een beroep op Christiaan deed zijn immer succesvol geweest. Het vertrouwen in Christiaan Swarts is daardoor groot. Ik zal altijd het kantoor van Christiaan contacten wanneer ik juridische bijstand nodig heb”.

 

Andere referenties van tevreden cliënten:


“Ik wil U hierbij bedanken voor het snelle en daadkrachtige optreden Uwerzijds in deze. Mocht ik in de toekomst nog eens juridische hulp of advies nodig hebben zal ik beslist Advocatenpraktijk Swarts inschakelen”.

“Beste Christiaan, Dank voor je inspanningen. Ik ben tevreden met het resultaat (…) “.

“Hallo Christiaan, Heel erg bedankt voor de geweldige werkzaamheden die je voor mij verricht hebt en wie weet heb ik jou in de toekomst weer nodig”.


mr Hugo de Groen

Vooral een snelle doorgronding van het rechtsprobleem én de spelende belangen is voor een advocaat essentieel. Uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Kom meer te weten over mr. Hugo de Groen…

 

“Hugo is in de eerste plaats een bijzonder goed en scherp jurist. Zijn analyses van zowel de feiten als het juridisch kader zijn zonder uitzondering accuraat en doortastend”


“Vanaf het eerste contact staat bij Hugo niet de meest fraaie juridische oplossing centraal, maar het door de cliënt gewenste resultaat. Hugo kan zich goed inleven in zijn cliënten en is derhalve in staat om snel te doorgronden wat de belangen en beweegredenen zijn. Gekoppeld met een bovengemiddeld ontwikkeld omgevingsbewustzijn laat Hugo zich in zijn handelen kenmerken als een uitermate praktisch jurist, die ook niet-juridische oplossingen niet over het hoofd ziet”


“Hugo heeft een natuurlijke overtuigingskracht, die hij op kundige wijze hanteert. Deze natuurlijke overtuigingskracht wordt ondersteund door een heldere en stellige wijze van communiceren”


“Via deze weg verklaren wij gaarne naar volledige tevredenheid te hebben gebruik gemaakt van de diensten van mr. Hugo de Groen. Deze diensten betroffen het verschaffen van juridische adviezen inzake te benadrukken juridisch beleid op diverse terrein. Ons is opgevallen een consciëntieus werker die scherpzinnigheid aan humor paart en zakelijkheid voorop stelt.”


“Ik heb Hugo ervaren als een kundige en geduldige advocaat met hart voor de zaak. Een echte aanrader.”


“Wat betreft uw inzet en de voorbereiding ben ik ook uiterst content!

Het liep allemaal anders (dan gedacht) maar was blij met de insteek om met … om de tafel te zijn gaan zitten om in gesprek te gaan.”


“Natuurlijk meld ik mij weer bij jou als de zaak door de DAS weer uit handen wordt gegeven aan een externe advocaat.”


“Ik heb de stichting deze week laten weten dat ik de procedure toch heb doorgezet en gewonnen. Daarover was ze tamelijk verbaasd. Ze wilde weten hoeveel ik kwijt was en welke advocaat mij heeft ondersteund. Ik heb je naam genoemd en ik heb de stichting geadviseerd niet door te gaan met hun peperdure advocaat, maar met iemand zoals jij. Wie weet, hoor je er nog eens wat van.”


“Dank voor uw heldere uitleg. Met uw antwoorden komen wij al een heel stuk verder.”

Neem nu contact op met onze advocaten voor vrijblijvend advies.

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: info@sdga.nl

De rechtsgebieden van Swarts De Groen Advocaten.

Met de aan uw zaak te besteden tijd gaan wij zorgvuldig en efficiënt om. Wij houden van duidelijk taalgebruik. Voordat u uw zaak aan ons toevertrouwt maken wij met u heldere afspraken. Bij ons geen verrassingen.


Erfrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ERFRECHT

Lees verder…

Huurrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

HUURRECHT

Lees verder…

Contracten-en-Consumentenrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

CONTRACTEN- & CONSUMENTENRECHT

Lees verder…

Arbeidsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

ARBEIDSRECHT

Lees verder…

Incasso-en-Beslag-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

INCASSO & BESLAG

Lees verder…

Aansprakelijkheids-en-verzekeringsrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

AANSPRAKELIJKHEIDS- & VERZEKERINGSRECHT

Lees verder…

Bestuursrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

BESTUURSRECHT

Lees verder…

Personen-en-Familierecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

PERSONEN- & FAMILIERECHT

Lees verder…

Bouwrecht-Swarts-De-Groen-Advocaten-Soest

VASTGOED- & BOUWRECHT

Lees verder…

Neem nu contact op met onze advocaten voor vrijblijvend advies.

Telefoon: 035 588 5335 of E-mail: info@sdga.nl